6 Aralık 2013 Cuma

Emlak Sunar'ın Emlakçılar İçin Avantajları

Türkiye'de emlak sektöründeki web hizmetlerine yepyeni bir sistem getiren Emlaksunar.com'un iki tür üye kullanıcı profili vardır. Emlakçı üyeler ve mülk sahibi üyeler. Emlaksunar.com emlakçılar ile çalışmak isteyen mülk sahiplerine bölgelerindeki emlak ofislerine en kolay yoldan ulaşma imkanı sunmaktadır. 
Bu sayede emlak ofisleri ise satmak veya kiralamak için dışarılarda emlak aramak yerine Emlaksunar.com'dan mülk sahiplerine kolaylıkla ulaşabilmektedirler.

Emlaksunar.com üyesi olan emlakçıların hangi konularda avantajlı olacaklarına değinelim.

İşte! Emlak Sunar'ın emlakçılar için avantajları:

  • İşinizde İnternet Ağını Kullanın
Son yıllarda emlak ofislerini en ucuz yoldan en fazla müşteriyle buluşturan araç şüphesiz internet ağıdır.
Verdiginiz ilanlarla, emlak arayan müşterilere ulaşmak için kullandığınız internet ağını neden mülk sahiplerine ulaşmak için de kullanmayasınız ki? Emlak ofisleri için büyük avantaj sağlayan bu hizmeti Türkiye’de ilk ve tek emlaksunar.com vermektedir.
  • Emlak Portföyünüzü Zenginleştirin
Emlak portföyünüzün zenginliği oranında firmamıza alıcı müşteri çekersiniz. Emlaksunar.com’u düzenli kullanarak emlak portföyünüzü çoğaltın, daha çok ilanla daha çok müşteriye ulaşın, daha çok işlem yapın, kazancınızı arttırın.
  • Tarama Masraflarından Kultulun
Emlak bulurken yaptığınız harcamaları minimuma indirebilirsiniz. Tarama sırasında aracınızın yaktığı yakıt masraflarına, tarama için çalıştırdığınız elemanların giderlerine, yüklü telefon faturalarına son verin. Emlaksunar.com ile emlak bulmak çok daha ucuz.
  • Zamandan Tasarruf Edin
Sokaklarda saatlerce emlak aranaya son, Emlaksunar.com ile saniyeler içinde müşterinize uygun olan emlağı bulun.
  • Müşterinizi Kaçırmayın
Emlak talebinde bulunan bir müşteriniz var ve o anda ofis portföyünizde müşterinize uygun emlak bulunmamakta.  Emlaksunar.com’a girip müşterinizin tam aradığı emlağı kolayca bulun müşterinizi kaçırmayın.
  • Hizmet Bekleyen Mülk Sahipleri İle Çalışın
Emlaksunar.com ile, hizmetinizi talep eden ve müşteri getirmenizi bekleyen mülk sahipleriyle çalışmanın avantajını yaşayın.
  • Yeni İlanlardan İlk Siz Haberdar Olun
“Bölgemdeki ilanlar” uygulamasıyla bölgenizdeki en yeni ilanlardan ilk siz haberdar olun, bir adım öne geçin.
  • İlan Fotoğraflarını İndirin
Yalnızca emlaksunar.com’da bulunan “ilan fotoğraflarını indirme”özelliği ile ilan fotoğraflarını bilgisayarınıza indirin. Fotoğrafları, ofisinizde müşterilere sunum yapmak için veya internette vereceğiniz ilanlar için kullanın.
  • Her Bütçeye Uygun Fiyatlandırma
İlan özel bilgileri, ilan başına yalnızca 1.49 TL’dir. Alımlarınızı bütçenize göre ayarlayabilir, ister tek bir ilan, isterseniz çok sayıda ilan satın alabilirsiniz. Dilerseniz indirimli olarak toplu ilan paketlerinden satın almayı tercih edebilirsiniz.
  • Ödeme Kolaylığı
Mobil ödeme ile kolay, hızlı ve güvenli ödeme yapın. Mobil ödeme sisteminde gsm numaranızı ilgili boşluğa girerek “öde” butonuna tıklarsınız. Cep telefonunuza bir mesaj gelir. Gelen mesajı “EVET” olarak cevapladığınızda ödeme işlemi tamamlanmış olur. İşte bu kadar kolay...
Dilerseniz kredi kartınızla da ödeme yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder