7 Aralık 2013 Cumartesi

Emlak Sunar'ın Mülk Sahipleri İçin Avantajları

Türkiye'de emlak sektöründeki web hizmetlerine yepyeni bir sistem getiren Emlaksunar.com'un iki tür üye kullanıcı profili vardır. Emlakçı üyeler ve mülk sahibi üyeler. 

Emlaksunar.com, mülk sahiplerinin aynı anda çok sayıda emlakçı ile çalışmalarını sağlayarak daha hızlı satış veya kiralama yapmalarını amaçlar.
Mülk sahibi olarak Emlak Sunar'a verdiğiniz emlak ilanını bölgenizdeki emlak ofisleri online olarak daha hızlı bulabilir ve pazarlamaya başlayabilirler. İlan vermediğinizde ve yalnızca afiş asarak müşteri aradığınızda bölgenizdeki emlakçıların sizin emlağınızı fark etmeleri zaman alacaktır. Hatta çoğu emlakçının belki haberi bile olmayacaktır. Emlak Sunar'a ilan verirseniz bu ilan o bölgede çalışan tüm emlakçılara mesaj ile bildirilir. Size uygun müşterisi olanlar veya size hizmet verebilecek emlakçılar hemen pazarlama ve reklam çalışmalarına başlayacaklardır. 

Sayılarla bir örneği inceleyecek olursak;
İlk olarak satmayı düşündüğünüz bir eviniz olduğunu ve Emlaksunar.com'a ilan verdiğinizi düşünelim.Bu ilan, ilçenizde ve mahallenizde bulunan 30 emlakçının dikkatini çekti ve emlakçılardan 20'i bu evi satmaya karar verdiler. 20 emlakçı daha önceden irtibatta olduğu üçer müşteriyi hemen aynı gün eviniz hakkında bilgilendirdiler. Bu emlakçıların 5 tanesi gazete ilanlarında sizin ilanınıza da yer verdiler. Böylece satılık evinizden binlerce kişinin haberi olmuş olur. En etkilisi ise 20 emlakçı üye oldukları emlak ilan sitelerinde sizin ilanınızı yayınladılar. Her emlakçı ortalama 3 emlak ilan sitesinde ilan yayınlar. Yani artık sizin internette 60 adet satılık ev ilanınız oldu. Bu sayede ilanınız milyonlarca müşteriye ulaşmış olur. Siz Emlak Sunar'a tek bir ilan vererek internette 60 ilan yayınlama gücüne ulaşmış oldunuz. 
Peki bu kadar müşteri ile siz mi görüşeceksiniz? Hayır, tüm müşterilerle ön görüşmeleri emlakçılar yapacaklar. Bu sayede çok sayıda boş müşteri ile vakit kaybetmemiş olacak ve yorulmayacaksınız. Sizin için çalışan 20 emlakçıdan uygun müşterisi olanlar sizi müşterileri ile görüştürecekler ve hangi emlakçının müşterisi ile anlaşırsanız satışı o emlakçı yapmış olacak.
Bu yeni sistem sayesinde satıştaki eviniz çok kısa sürede çok fazla müşteriye ulaştığından sizin beklediğiniz fiyatta satılması kolaylaşır. Eviniz hem daha hızlı satıldı hemde değerinde müşteri buldu. 

Emlaksunar.com'da diğer internet sitelerinin aksine ücretsiz olarak tam 15 ilan yayınlayabilirsiniz. Diğer emlak ilan siteleri ikinci sahibinden ilan için sizden para isteyeceklerdir. Kiraya vermek isteğiniz 3 tane daireniz olabilir. Neden tek bir ilanla kısıtlanasınız ki? Emlak Sunar'a 3 kiralık dairenizin ilanını aynı anda verebilirsiniz. 
Emlaksunar.com'a ilan verirken uygun olduğunuz randevu vakitlerini ilanınızda belirtebilirsiniz. En sık başımıza gelen satacağımız ev müsait değilken veya dağınıkken müşterilerin sıklıkla gelmeleridir. Veya siz işte iken sürekli müşteriler veya emlakçılar tarafından telefon alarak rahatsız olabilirsiniz. Emlak Sunar mülk sahiplerinin bu sıkıntılı durumlarına bir çözüm olarak ilanlara randevu saatlerini ekleyebilme özelliğini sundu. Örneğin, cumartesi günleri saat 12:00 ile 15:00 arası müsait olduğunuzu önceden ilanlarda belirtebilir ve o saat gelmeden eviniz uygun hale getirebilir veya işlerinizi ayarlayabilirsiniz. 

İşte Emlak Sunar'ın mülk sahipleri için avantajları:


  • İlanınızı Milyonlara Ulaştırın
Emlaksunar.com’a ilan verdiğinizde, ilanınız önce onlarca emlak ofisine ulaşır. Onlarca emlak ofisi aynı anda ilanınızı pazarlar. Bu sayede ilanınız binlerce ofis müşterisine ulaşır. Bununla beraber emlak ofisleri ilanınızı diğer emlak sitelerinde de yayınlar. Böylece ilanınız milyonlarca müşteriye ulaşmış olur. Emlaksunar.com, ilanınızı diğer ilan sitelerine nazaran çok daha fazla müşteri ile buluşturur.
  • Arkanıza Yaslanın, Rahatınıza Bakın
Artık yüzlerce müşteriyle görüşmenize gerek yok. Tüm müşterilerle ön görüşmeyi emlakçılar yapar. Size yalnızca kararlı müşterilerle görüşmek kalır.
  • Randevu Vakitlerini Önceden Belirtin
İlanlarınızda uygun olduğunuz randevu vakitlerini belirtin. İşteyken, tatildeyken, en olmadık zamanda müşteriler  ve emlakçılar tarafından rahatsız edilmeyin.
  • Birikiminizi Riske Atmayın
Bireysel tüketicilerin en yüksek fiyatlı alışveriş işleri emlak sektöründe olmaktadır. Emlak işlerinizde danışmalık hizmeti alın, birikimlerinizi riske atmayın. Bu hususta, marka değeri yüksek, profesyonel ve güvenilir emlak ofisleri ile çalışmanızı öneririz.
  • Her Kategoride 5 Adet İlan Verme İmkanı
Kiraya vermek istediğiniz 3 adet daireniz olabilir. Neden tek bir ilan ile kısıtlanasınız ki? Emlaksunar.com’da ücretsiz olarak her kategoride 5 adet ilan, yani toplam 15 adet ilan verebilirsiniz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder